Bodart & Gonay Concept doorkijkhaard hout

Specificaties

De Concept doorkijkhaarden hebben dezelfde eigenschappen als de Concept haarden maar u kunt twee maal genieten: de perfecte afscheiding tussen eetplaats en zitplaats, of gewoon midden in de ruimte als eye-catcher.

De concept doorkijkhaard heeft als kenmerk een lage uitstoot van CO en fijnstof, maar ook een  perfecte dichtheid en een externe verbrandingslucht toevoer, waardoor deze haarden perfect passen in passief- of laag-energiehuizen.

Verkrijgbaar in 5 verschillende formaten met elk een zeer uitgesproken karakter.

Gemakkelijk te plaatsen in elk interieur, dankzij zijn ultracompacte afmetingen, heeft de CONCEPT haard een gematigd vermogen dat perfect voldoet aan de eisen van nieuwe, goed geïsoleerde, lage-energie woningen.

Dit toestel, dat volledig luchtdicht is, is ideaal voor passiefhuizen en lage-energiewoningen, en biedt het plezier van een authentiek houtvuur, terwijl het de lage warmte levert die nodig is voor het comfort in huis.

Het sterke punt van de Concept is het design van de draaideur. Ze is uniek omdat de metalen structuur van de deur achter het venster is geplaatst, waarbij de deurkaders schuin naar binnen toe hellen. Dit zorgt voor een strak effect. En bovendien kan je de handgreep nog verwijderen. De deurhendel laat toe om de deur op een kier te laten, dit om condensatie te vermijden op de ruit tijdens het aansteken van de haard.

De verbrandingskamer werd geoptimaliseerd, ze is dieper en in tredevorm gemaakt. Hierdoor is het verbrandingsbed kleiner en centraal gelegen. Dit zorgt voor grotere flexibiliteit in werking. De verse luchttoevoer kan onderaan of achteraan aangesloten worden ( enkel voor de eenzijdige versies)

Verschillende modellen in deze reeks

  • Bodart & Gonay Concept 540 DK hout verticaal inbouw Energielabel A
  • Bodart & Gonay Concept 540 V DK hout verticaal inbouw Energielabel A
  • Bodart & Gonay Concept 690 DK hout verticaal inbouw Energielabel A
  • Bodart & Gonay Concept 790 DK hout verticaal inbouw Energielabel A
  • Bodart & Gonay Concept 920 DK hout horizontaal inbouw Energielabel A

 

 

Bodart & Gonay Concept Inbouwhaard - houthaard

Bodart & Gonay Concept 920 DK