Moderne sierschouwen

Een gezellige woonkamer komt helemaal tot zijn recht met een passende sierschouw. Sierschouwen bestaan in veel verschillende vormen en stijlen. Wij ontwerpen en plaatsen zowel moderne sierschouwen als klassieke en landelijke sierschouwen.

Moderne en design sierschouwen

Er bestaan heel wat mogelijkheden om een moderne of design sierschouw in uw woonkamer te integreren. Niet alleen het uiterlijk, de stijl en de vormgeving bepalen het uitzicht. Ook de toepassing speelt een belangrijke rol.

U kan uw sierschouw gebruiken met verschillende modellen inbouwhaarden, gashaarden, inbouwcassettes, kachels of electrische haarden. Uiteraard zorgen wij ook voor het leveren, plaatsen en in dienst stellen van deze verschillende soorten kachels en toepassingen.

Sierschouwen: stijlen en materialen

Stijl en uitzicht worden bepaald door het soort materiaal dat gebruikt wordt. In moderne sierschouwen kunnen heel wat materialen gebruikt en gecombineerd worden. Verschillende soorten steen, natuursteen, mdf, hout, gelakt staal, glas, spiegel, aluminium, … je kan het zo gek niet bedenken of je kan het gebruiken en combineren tot een strakke, stijvolle moderne sierschouw. De voorbeelden op deze website spreken voor zich. Gebruik ze gerust als ideeënhoekje voor uw eigen ontwerp.

En wat dacht je van een heuse TV wand, multimediawand, TV-meubel of boekenkast met een geïntegreerde haard? Kom gerust eens langs in onze gezellig ingerichte toonzaal, waar gedemonstreerd wordt met verschillende haarden op hout en gas.

U vindt er heel wat ideeën en voorbeelden. Wij helpen en adviseren u graag om uw sierschouw mooi te combineren tot een persoonlijk geheel. Door onze eigen plaatsingsdienst zorgen wij ervoor dat uw sierschouw bovendien op een vakkundige manier wordt afgewerkt.