Landelijke sierschouwen – Klassieke sierschouwen

Een gezellige woonkamer komt helemaal tot zijn recht met een passende sierschouw. Sierschouwen bestaan in veel verschillende vormen en stijlen. Wij ontwerpen en plaatsen zowel moderne sierschouwen als klassieke en landelijke sierschouwen.

Maar laat u niet misleiden door de term klassiek. Een niet overdreven versierde stijlschouw past ook perfect in een modern interieur.

Er bestaan heel wat mogelijkheden om een klassieke of landelijke sierschouw in uw woonkamer te integreren. Niet alleen het uiterlijk, de stijl en de vormgeving bepalen het uitzicht. Ook de toepassing speelt een belangrijke rol.

U kan uw sierschouw gebruiken met verschillende modellen inbouwhaarden, gashaarden, inbouwcassettes, kachels of met een electrische haard. Uiteraard zorgen wij ook voor het leveren, plaatsen en in dienst stellen van deze verschillende soorten kachels en toepassingen.

Sierschouwen: stijlen en materialen

Stijl en uitzicht worden bepaald door het soort materiaal dat gebruikt wordt. Natuursteen zoals zandsteen, witsteen, kalksteen, composiet, marmer, graniet, … alle materialen hebben hun specifieke eigenschappen en zorgen voor een unieke uitstraling. Door de precieze bewerkingen met de modernste machines garanderen we u een perfecte afwerking van deze natuurstenen.

U kan bij ons sierschouwen kiezen uit heel wat klassieke stijlen. Denk maar aan landelijke en Engelse of Franse sierschouwen.

Kom gerust eens langs in onze gezellig ingerichte toonzaal. Kiezen is niet zo moeilijk en wij helpen en adviseren u graag om uw sierschouw mooi te combineren tot een persoonlijk geheel. Door onze eigen plaatsingsdienst zorgen wij ervoor dat uw sierschouw op een vakkundige manier wordt afgewerkt.