Wie zijn wij?

Reeds meer dan 30 jaar (sinds 1986) is Vuur & Vlam een speciaalzaak in houthaarden en gashaarden.  Naast de installatie van uw haard, kunnen we ook zorgen voor de volledige afwerking en integratie van uw haardwand, sierschouw of stijlschouw in uw interieur. Een haard is een waardevolle investering voor uw woning en creëert een rustgevende sfeer en extra gezelligheid.

In onze toonzaal kunt u terecht bij Dirk Brysbaert en Dominique Boucneau voor deskundig advies bij de keuze van uw haard.  Zij staan u bij van ontwerp tot realisatie.

We staan erop onze klanten een degelijke service te geven voor, tijdens en na de verkoop. Al onze realisaties worden uitgevoerd volgens de regels van het vakmanschap door onze eigen plaatsingsdienst. Als erkend gasinstallateur met habilitatienummer scholen we ons regelmatig bij om zo de laatste wetgevingen te kunnen naleven.  Zo is een keuring door een externe organisatie overbodig.

Voor de doe-het-zelvers kunnen we een pakket aanbieden, bestaande uit de haard en alle nodige aansluitstukken en afwerkingsmaterialen.  Installatie van de haard door ons team en afwerking door de klant of schrijnwerker naar keuze is bij ons geen enkel probleem.