Bellfires Room Divider – Gashaard

Gashaard Room Divider - Bellfires

Specificaties

De Room Divider is een slanke, eigentijdse voorhaard en opvallende haard voor uw huis.

Vuur in drievoud: deze blikvanger in uw interieur boeit u van 3 kanten met zijn betoverende vlammen.  Ideaal om uw ruimte te verdelen, zoals de naam het zegt.  Heel originele ontwerpen zijn hier mogelijk omdat het rookkanaal zich bevindt aan de zijkant.  

Rookgasuitlaat uit het midden

Het aansluitpunt voor de rookgasafvoer van de Room Divider zit niet in het midden. Dit betekent dat het concentrische kanaal kan worden weggewerkt in de achterwand, zodat de bovenkant van de haard open kan blijven voor een ruimtelijk effect en de vlam zichtbaar is, direct vanaf de achterwand.

Verborgen deur 10cm

Dit bredere frame loopt rond het glas, waardoor een compleet geheel ontstaat met de haardbekleding. Het frame loopt door tot aan de bovenzijde van de haard. De stalen vuurkamer en het deksel van het toestel zijn zo ontworpen dat het deksel afzonderlijk van de bovenkant van de kamer van het toestel kan uitzetten.

Met de Room Divider Large 3 van Bellfires creëert u van drie kanten een perfect zicht op het vuur. Een grote en imposante opvallende binnenhaard, met een betoverend vlammenspel dat met één druk op de afstandsbediening kan worden geregeld. Een warme sfeer met een maximaal rendement en een minimale uitstoot.

Uniek is het model als het vrijhangend opgesteld wordt, zoals op bovenstaande foto.

Verschillende modellen in deze reeks

  • Bellfires Room Divider Medium  Energielabel A
  • Bellfires Room Divider Medium L/R Energielabel A
  • Bellfires Room Divider Large  Energielabel A
  • Bellfires Room Divider Large L/R  Energielabel A