Bellfires Corner Bell – Hoekhaard op gas

Hoekhaard op gas Corner Bell - Bellfires

Specificaties

Deze hoekhaard is een groots en opvallend element in uw interieur. Of een klein behaaglijk hoekje in uw woonkamer. U creëert het met de Bellfires Corner Bell gashaard.

De Bellfires Corner Bell  gashaard verdubbelt uw woongenot, omdat u deze aan twee kanten kunt zien – links of rechts. De Corner Bell is voorzien van een gepatenteerd veiligheidssysteem waarbij eventuele overdruk in de haard op gecontroleerde wijze wordt afgevoerd.

Het unieke van dit veiligheidssysteem is de vervangbaarheid, de controleerbaarheid en dus de optimale betrouwbaarheid. Deze eigenschappen zijn een duidelijke meerwaarde, vooral in extreme situaties. Het zijn de details die het verschil maken!

Het gemak van gas

Met gas stoken is niet alleen schoon en veilig: het is vooral ook de makkelijkste manier van een vuurtje aansteken: aan is aan en uit is uit. Hoge vlammen, lage vlammen; u regelt het allemaal met één druk op de afstandsbediening. Bellfires biedt warmte en sfeer in één; voor elk interieur, voor elke woonstijl. En last but not least: men behaalt een maximaal rendement en een minimale uitstoot.

Zwart Glas

Corner Bell Large 3 biedt een strak zwart keramisch glazen interieur. Keramische zijwanden en achterwanden creëren een perceptie van extra diepte, waardoor de intensiteit van de vlammen wordt benadrukt. De nieuwe houtset versterkt ook de levensechte uitstraling van de haard. Corner Bell Large 3 is uitgerust met een keramische brander die garant staat voor een 100% betrouwbaar en levensecht vuur.

Veiligheid voorop

Uiteraard hebben de ontwikkelaars van Bellfires ook uitgebreid aan de veiligheid gedacht. De Corner Bell Large  is uitgerust met een gepatenteerd veiligheidssysteem waarbij eventuele overdruk in de haard op een gecontroleerde manier wordt afgevoerd. Het unieke van dit veiligheidssysteem is de vervangbaarheid, controleerbaarheid en daardoor de optimale betrouwbaarheid. Deze eigenschappen zijn een duidelijke meerwaarde, vooral in extreme situaties.

Verkrijgbaar in Small, Medium of Large.

Deze gashaard is ook verkrijgbaar met:

Verschillende modellen in deze reeks

  • Bellfires Corner Bell Small Energielabel A of B
  • Bellfires Corner Bell Medium Energielabel B
  • Bellfires Corner Bell Large Energielabel A of B
  • Bellfires Corner Bell XL Energielabel A
  • Bellfires Corner Bell XXL Energielabel A
  • Bellfires Corner Bell Topsham Energielabel A
  • Bellfires Corner Bell Derby Energielabel A of B
  • Bellfires Corner Bell York Energielabel A of B