M-Design Venus Green Plus Inbouwhaard – Houthaard

Venus Green + M-Design

Specificaties

De inbouwhaarden van het type Venus Green + zijn zodanig ontworpen dat deze gemakkelijk te plaatsen zijn mits aanpassingen aan de bestaande schouw of in een nieuw te bouwen schouw.

De brandkamer kan volledig uit de buitenmantel schuiven. Hierdoor kan één enkele persoon het toestel gemakkelijk plaatsen en is een tweede hulp maar enkele minuten nodig om de brandkamer er terug in te schuiven. Zo kan men later nog aan de schouw werken in geval van problemen, zonder dat de inbouwhaard er volledig uit moet.

De Venus is een van de weinige inbouwhaarden welke zowel met als zonder ventilator kan branden. Bij gebruik zonder ventilator worden er 2 warmeluchtuitgangen aangesloten. De haard is zo geconstrueerd dat bij aansluiting zonder ventilator, maar met de warmeluchtuitgangen, de lucht volledig aan de voorzijde van het toestel wordt aangezogen, van onder en langs de bovenzijde. De warmte die vrijkomt wordt op natuurlijke wijze aangezogen. Deze zuigkracht is zo groot dat de temperatuur boven het vuur niet meer dan 60° wordt. Door onze speciale constructie komt de warme lucht er langs de roosters met zo’n snelheid uit dat men hier zou zweren dat er wel een ventilator gebruikt werd.

Te plaatsen zonder afwerkingskader of met afwerkingskader van 4 of 7 cm, verkrijgbaar in optie.

VERMOGEN 9-11 KW
GEWICHT 140 KG
AFWERKENDE MATEN 645 x 779 mm
ROOKAFVOER ø 250 mm

Verschillende modellen in deze reeks

  • M-Design Venus green plus 700 hout horizontaal inbouw Energielabel A+
  • M-Design Venus green plus 850 hout horizontaal inbouw Energielabel A+
  • M-Design Venus green plus 1000 hout horizontaal inbouw Energielabel A+
  • M-Design Venus green plus 630 hout verticaal inbouw Energielabel A+
  • M-Design Venus green plus 730 hout verticaal inbouw Energielabel A+