Plan vandaag nog de installatie van uw nieuwe, ecologische haard

Het is tijd om afscheid te nemen van de koude en natte dagen van dit voorjaar en uit te kijken naar de warme zomerdagen en -avonden. Om ervoor te zorgen dat we kunnen genieten van gezonde buitenlucht, zijn er strenge milieu-eisen van kracht, waardoor veel haarden niet meer voldoen aan de normen. 

Als gevolg hiervan zijn we momenteel bezig met het vernieuwen van oude installaties, aangezien deze uiterlijk tegen 2030 moeten worden vervangen om de luchtkwaliteit te verbeteren.

Als u kiest om uw houthaard nu te vervangen, draagt u bij aan een betere luchtkwaliteit en kunt u aanzienlijk besparen op uw energierekening. Onze moderne haarden stoten tot wel 90% minder fijn stof uit en hebben een hoger rendement. Het is nu de ideale tijd om voorbereidingen te treffen voor de komende wintermaanden. Met de lange leveringstermijnen en de hoge energieprijzen van vorige winter is het belangrijk om de installatie van uw nieuwe haard tijdig te plannen.

Bezoek onze showroom en ontdek de perfecte haard die past bij uw wensen en behoeften. Onze experts staan klaar om u te helpen en als u bestelt voor 30 juni 2023, profiteert u van een korting van 10%.

Wacht niet langer en geniet deze winter van de warmte en gezelligheid van uw nieuwe, ecologische haard.

Vraag meer inlichtingen of een gratis offerte